The Basic Principles Of diş beyazlatma kiti

Wiki Article



Sararma ya da kahverengi görünüme doğru ilerleyen durum insanın hem kendisinde hem de etrafında sorun oluşturmaya başlar. Dişlerin estetik açıdan sağlıklı ve güzel görünüme ulaşması için yapılan işlem rengini beyazlatma veya beyaza yakınlaştırma olduğu bilinmektedir.

Estetica İstanbul, yurtdışında estetik ameliyat organizasyonunda ten yılı aşkın tecrübesi ile maksimum güvenlik ve uygun fiyata yolculuğunuzun başlangıç ​​noktasıdır.

Peki ama nasıl? Bu yazımızda sizlerle diş beyazlatmanın derinlerine iniyor ve tüm bilinmeyenlere ışık tutuyoruz. Önce diş beyazlatma nedir kısaca tanımlayarak yazımıza başlayalım.

İnternetten satılan ve diş beyazlatma vaadinde bulunan ürün ya da cihazların diş ve diş etlerine zarar vermesi kaçınılmazdır.

Uzman hekimlerimiz tarafından yapılan beyazlatma işlemi herhangi bir dezavantaj ve yan etki sunmaz. Dişlerin yapısında herhangi bir etki etmediği için gönül rahatlığı ile uygulatılabilir.

Evde kendi kendinize uygulayacağınız diş beyazlığı işlemleri dişlerde kalıcı hasarlar meydana getirebilir. Bu nedenle uzman diş hekimine giderek profesyonel beyazlatma işlemi yapılması daha sağlıklıdır.

Hekimin uyguladığı beyazlatmaya ofis tipi beyazlatma denirken, hastanın uyguladığı beyazlatmaya ise ev tipi beyazlatma denmektedir. Bu iki yöntem arasındaki esas fark ilacın içerisindeki beyazlatma ajanının konsantrasyonudur.

Beyazlatıcı özelliği ile piyasaya sürülen diş macun­larının renklenmeyi uzaklaştırıcı etkileri genellikle aşındırma özelliklerinden ileri gelmektedir.

one hafta boyunca günlük fırçalamaya ek olarak, Sabah ve Akşam; iki hafta boyunca lifli gıdalardan oluşan bir diyet beyazlatma diş hekimi takip ederseniz bu lifli gıdaların diş yüzeyine mekanik etkilerine daha beyaz ve temiz dişlere 2 hafta sonunda kavuşacaksınızdır.

Dişlerinizin beyaz be sağlıklı olabilmesi için Ağız ve Diş bakımımıza gereken özeni göstermeniz gerekir. Bunun için dişlerinizi düzenli olarak fileırçalamalı, diş ipi kullanmalı ve çeşitli gargaralarla ağız ve diş hijyeninizi tam olarak gerçekleştirmeniz gerekir. Ağız ve diş temizliğinizi ya da bakımınızı düzenli olarak gerçekleştirmediğinizde diş beyazlatma kalemi ilk başta bir beyazlık oluştursa da ilerleyen süreçte bir işe yaramayacaktır.

Dişlerinizdeki sarı lekeleri gidermek için 1 çay kaşığı karbonat ile yarım limon suyunu karıştırın. Üzerine two damla zeytinyağı ilave edin ve macun kıvamına gelene kadar karıştırmaya devam edin.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere advertımı, e-posta adresimi ve Website adresimi bu tarayıcıya kaydet.

İzmir diş beyazlatma merkezleri tarafından dişlerin yüzeylerine uygulanan işlemler ile dişlerin renklenmesine neden olan diş beyazlatma ankara maddeler dişlerin yapısından uzaklaştırır.

Özellikle hali hazırda hassas diş etlerine sahip olanlar için ekstra dikkat edilmesi gereken bir durumdur. Dişlerde sızlama bir süre sonra kendiliğinden geçer ancak tedbir amaçlı olarak hassasiyet giderici jellerden de destek alınabilir.

Report this wiki page